در حال انتقال به بانک ... processing...

آخرین دانستنی ها

دمنوش های ارگانیک و انواع آن ها

دمنوش های ارگانیک و انواع آن ها

دمنوش چیست؟ دمنوش به نوشیدنی گفته می شود که از ریشه، پوست، میوه، ساقه، گل، برگ گیاهان و ادویه جات تهیه می شود. دمنوش ها امروزه جایگزین مناسبی برای نوشیدنی های پرشکر و مضر می باشند.برای تهیه دمنوش ها بایستی توسط حرارت و آب از آن ها عصاره گیری شود. د...

سویق و انواع آن

سویق و انواع آن

  سویق ها از دانه های مختلف حبوبات مانند عدس، نخود و غلات مانند گندم، جو، برنج و انواعی از میوه و هسته های آن ها مانند سیب، کدو تنبل، دانه انار تهیه می شود. این خوراکی ساده و مفید همان آرد حاصله ی تفت داده شده است. سویق گندم و جو یکی از مهم تر...

قهوه و خواص آن

قهوه و خواص آن

  گیاه شناسی قهوه گیاه قهوه درختی همیشه سبز است و به خانواده روناسیان تعلق دارد. این گیاه، بومی مناطق نیمه گرمسیری آفریقا و برخی از جزایر جنوب و جنوب شرقی آسیا است. به طور کلی گیاه قهوه در مناطق گرمسیری با آبیاری فراوان کشت می شود. این گیاه را...

برنج قهوه ای ارگانیک چیست

برنج قهوه ای ارگانیک چیست

مقدمهبرنج یکی از پرمصرف ترین ماده ی غذایی در اکثر کشورها به شمار می رود. 80 درصد از وزن خشک برنج را کربوهیدرات ها تشکیل می دهند. در جنوب شرقی آسیا بیشتر افراد از برنج های سبوس دار یا برنج های قهوه ای استفاده می کنند، این برنج ها جز دسته ی غلات می باش...

سویا آجیلی و خواص آن

سویا آجیلی و خواص آن

گیاه شناسی سویا سویا گیاهی یک ساله و دارای ساقه ی پرشاخه با برگ های بیضوی و سبز رنگ است که در هر ساقه ۳ تا ۵ دانه سویا وجود دارد. این گیاه متعلق به خانواده حبوبات است و به نام های لوبیا روغنی یا لوبیا چینی شناخته شده است. میوه سویا شباهت بسیاری با د...

دانستنی هایی درباره دانه چیا

دانستنی هایی درباره دانه چیا

دانه چیا چیست؟ چیا Salvia hispanica گیاهی یک ساله و از خانواده نعناعیان می باشد. این گیاه را برای مصرف دانه کشت می کنند. دانه های چیا بیضی شکل و به رنگ های قهوه ای، سیاه، خاکستری- سفید دیده می شود. این دانه طبعی سرد و تر دارد. دانه های چیا حاوی میزا...

تخم کتان و فواید آن

تخم کتان و فواید آن

تخم کتان چیست؟ کتان دانه ای بدون گلوتن و از خانواده گیاهان گلدار است. کتان را می توان به صورت کامل یا تخم کتان تهیه کرد. تخم کتان به دو رنگ قهوه ای و طلایی دیده می شود. مصرف تخم کتان برای کسانی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند، به عنوان جایگزین طبیعی...

از جودوسر و خواص آن چه می دانید

از جودوسر و خواص آن چه می دانید

  گیاه شناسی جودوسر جودوسر با نام علمی Avena sativa گیاهی یک ساله و علفی است که به خانواده گندمیان تعلق دارد. گل های جودوسر سنبله ای هستند، ساقه ی این گیاه تو خالی و بندبند می باشد که هر کدام به یک خوشه منتهی می شود. جودوسر در آب وهوای سرد و م...

از عصاره مالت چه می دانید؟

از عصاره مالت چه می دانید؟

عصاره مالت چیست؟ عصاره مالت، مایعی قهوه ای رنگ و غلیظ است که توسط جوانه زنی دانه های جو در فرآیند مالتنیگ به دست می آید. عصاره مالت طبعی گرم دارد. این ماده ی مغذی و خوش طعم سرشار از ویتامین های گروه B نظیر تیامین، نیاسین، ریبوفلاوین، فولات و ویتامی...

روغن هسته انگور و خواص آن

روغن هسته انگور و خواص آن

روغن هسته انگور چیست؟ روغن هسته انگور در فرآیند تولید آب انگور استخراج می شود. بعد از تولید آب انگور از هسته های باقی مانده نیز روغن  گرفته می شود. ارزش غذایی روغن هسته انگور روغن هسته انگور طبعی سرد و خشک دارد. این روغن فاقد کلسترول و سدیم م...

گیاه استویا جایگزینی برای قند مصنوعی

گیاه استویا جایگزینی برای قند مصنوعی

گیاه استویا چیست؟ گیاه استویا یا شیرین برگ، گیاهی از تیره کاسنیان می باشد. این گیاه نخستین بار در شمال شرقی کشور پاراگوئه شناخته شد. گیاه استویا دارای ریشه نرم و ضخیم می باشد که در فاصله کمی از زمین رشد می کند.برگ های این گیاه کوچک، کشیده، دندانه دا...

اسنک های ارگانیک پف استار

اسنک های ارگانیک پف استار

اسنک های غیر ارگانیک چیست؟ اسنک های غیر ارگانیک از پودر ذرت تهیه می شود. پودر ذرت پرس شده در معرض حرارت بالا قرار می گیرد تا به صورت حجیم در بیاید. اسنک های غیر ارگانیک فاقد ارزش غذایی هستند.در تهیه اسنک های غیر ارگانیک از روغن های با ترانس بالا است...